maandag 20 februari 2017

Ben jij een outdoortyp?

Ken je Wijnand en Lyset al? De afgelopen 5 jaar waren zij verantwoordelijk voor de outdoor weken in augustus en sinds december 2016 werken zij 100% (en meer) in het hotel. Wijnand is opgeleid buitensport instructeur en samen weten ze hoe je kan overleven in de vrije natuur.


Kan je niet wachten op het antwoord op de titelvraag? Scrol dan snel verder..

Van 15 juli tot 26 augustus zal Wijnand minimaal één dag per week een of meerdere Outdoor activiteiten aanbieden waarbij het hele gezin of zeker een deel kan meedoen. Je kan o.a. deelnemen aan aan een survival wandeling waar je leert navigeren met kaart en kompas, GPS, de zon en de sterren. Je gaat vuur maken zonder lucifers en leert welke insecten eetbaar zijn...

Een tweedaagse tocht naar een berghut in de omgeving is mogelijk en op aanvraag kunnen er sportieve activiteiten zoals trailrun (ben jij fitter dan Wijnand?) en outdoor fitness worden gegeven.
Naast de begeleide activiteiten zal Wijnand onbegeleide speurtochten uitzetten waarbij je met behulp van kompas, kaart en raadsels een dagvullende tocht door de omgeving maakt.

Samen vuur maken

Zwemmen in de Caumasee


Let op!!  In de zomer bieden wij het thema outdoor ook aan in de vorm van wandelingen voor jong en oud. Zeker 3 keer per week rijden wij met onze busjes naar plekken waar je anders misschien wel nooit zou komen! Bij een deel van de wandelingen lopen wij met je mee.   Hier kan je bekijken hoe een wandelprogramma er ongeveer uit zal zien. 

Alleen het uitzicht is onbetaalbaar

Het antwoord op de vraag in de titel van dit artikel: Ben jij een outdoortyp? Ja dat ben jij! Iedereen die van wandelen, natuur en buiten zijn houdt is een outdoortyp. Daarvoor hoef je niet heel fit of stoer te zijn. Genieten van het buiten zijn is genoeg! 

Tussen 30.07 en 12.08 concentreert Wijnand zich volledig op de outdoor jongerenweek. Wat betekent dat er in die periode geen andere activiteiten door hem aangeboden zullen worden. 

Kinderen

Heb je kinderen die graag wandelen maar niet elke dag? Dat komt goed uit want tussen 15.07 en 29.07 nemen wij èèn dag per week de kinderen onder onze hoede. Op die dag kan jij lekker wandelen en wij zorgen voor een leuk programma voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Zwemmen, vuur maken, worstjes bakken en lol trappen staan  op het programma! Deelname is gratis.


-Het programma in de zomervakantie-

Op pad met Gürgaletsch 05.07 - 15.07
Samen wandelen, wij zoeken het hogerop, toppen pakken, lees meer... 

Bergwandelen 15.07 - 26.08
Op naar de top, dagtochten, familie wandelingen,voor jong en oud, lees meer…

Outdoor-jongerenweek 30.07 - 05.08
Rotsklimmen, overnachten in de bergen,digitale expeditie, karten, lees meer…

Outdoor-jongerenweek 06.08 - 12.08
Canyoning, downhill, kamperen, chips eten, BBQ-en, lees meer…

Nazomeren in de Alpen 12.08 – 26.08
Begeleide wandelingen, kristallen zoeken, steenbokken spotten, lees meer…

Houden jouw kinderen ook zo van wandelen?Geen opmerkingen:

Een reactie posten