dinsdag 18 april 2017

Wij zijn dol op ...

Afhankelijk van de hoeveelheden sneeuw in de winter begint de lente het ene jaar heel laat en het andere jaar heel vroeg. Wat sneeuw betreft was de afgelopen winter niet om over naar huis te schrijven. Tijdens het ski seizoen is dat jammer. Zodra het lente wordt, is het juist fijn want er kan al vroeg gewandeld worden. En Tobias is gek op wandelen!

De eerste foto die je ziet is begin juni 2016 gemaakt. Herken je het?

Wie weet waar Anna in de zomer woont?

Omdat het een beetje raar is om over mezelf te schrijven zonder te vermelden dat ik de schrijver ben doe ik dat nu even: De schrijver van dit stukje ben ik. Tobias Alderliesten.

Ik wandel ( en fiets) erg graag en om straks niet onder te doen voor de gasten ben ik stiekem alvast een beetje aan het “inlopen”.  Dat resulteert in fijne tochtjes in de buurt van Praden en Tschiertschen.


Tijdens het wandelen maak ik graag foto`s en die zie je hier onder. Ze zijn gemaakt met een telefoon dus niet echt van goede kwaliteit.  

Uitzicht tijdens de wandeling van Chur naar Praden


Een stukje fietsen aan de Rijn

Houten stal een stukje boven Tschiertschen

Het was vorige week zo warm dat de t-shirts even uit konden

De Prader Alp 

Uitzicht tijdens een rondwandeling Tschiertschen- Furgliss - Tschiertschen
Meer weten over het wandelen in Graubünden? Kijk dan eens op de pagina wandelen op onze website. Dat kan je doen door hier te klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten