donderdag 18 februari 2016

Over Suus en Mirte

Het “basisteam” van Hotel Gürgaletsch is al sinds 2010 intact gebleven en ook in 2016 zijn Frank, Anna en Tobias er om jullie een top!vakantie te bieden.

Afgelopen Oktober is onze zeer gewaardeerde kok Remco een nieuwe uitdaging aangegaan en sinds deze winter kookt Susan Buwalda de sterren van de hemel. Suus is 31 jaar en heeft sinds meer dan 5 jaar een foodtruck waarmee ze in de zomer op verschillende festivals in Nederland, Belgie en Duitsland de mensen verrast en verwend met biologische, verse, voedzame, veelal vegetarische gerechten. De gasten die deze winter al konden genieten van deze unieke kookstijl, hebben ons geadviseerd er alles aan te doen om haar te behouden. Dat lukt maar ten dele want ook op de festivals is er een grote behoefde aan gezond en verantwoord eten. Gelukkig zijn er in de winter geen festivals en van december 2016 tot maart 2017 kunnen jullie zeker weer op haar rekenen!

Suus aan het brood bakken

 “Maar hoe moet dat dan in de zomer? Ook dan wil ik graag verantwoord,lekker en gezond eten”.

Ken je Mirte Kaan? Mirte is 28 jaar, voedingsdeskundige, kokkin en schrijfster van het boek Kookboek voor een rustige buik. Deze liefhebber van lekker en gezond eten is aanstaande zomer de “Chef de Cuisine” in hotel Gürgaletsch. In haar vrije tijd speelt Mirte hockey, gaat ze wekelijks zwemmen, in de winter skien en als er dan nog tijd over is wordt er gewandeld. Daardoor weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om na een dag vol buitensport, een goede en voedzame maaltijd te kunnen eten. En dat komt goed uit, want als jij bij ons op vakantie bent kan je ervan uit gaan dat je de meeste tijd buiten zal doorbrengen. Meer weten over het Gürgaletsch team? Klik dan hier

Mirte  tijdens een wandeling bij de Urdensee

Meer weten over het "Kookboek voor een rustige buik"? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten