donderdag 18 februari 2016

Outdoor zomer - Ben jij een outdoor typ?

Van 9.07 tot 28.08  komt Wijnand het hotel team versterken; naast zijn afwaskunsten laten wij zijn kennis en kunde wat betreft buitensport en survival niet onbenut. Minimaal één dag per week zal hij een of meerdere Outdoor activiteiten aanbieden waarbij het hele gezin of zeker een deel kan meedoen.

Wil je meteen antwoord op de vraag in de titel? Scroll dan maar even door.

Zo zal er een survival wandeling worden aangeboden waar je leert navigeren met kaart en kompas, GPS, de zon en de sterren. Je leert vuur maken zonder lucifers. Ook is een tweedaagse tocht naar een berghut in de omgeving mogelijk en kunnen sportieve activiteiten als trailrun (ben jij fitter dan Wijnand?) en Outdoor Fitness worden gegeven. Naast de begeleide activiteiten zal Wijnand onbegeleide speurtochten uitzetten waarbij je met behulp van een GPS en raadsels een dagvullende tocht door de omgeving maakt.

‘Voor deelname aan de activiteiten kan een bijdrage gevraagd worden om gemaakte kosten te dekken; sommige activiteiten die zonder bustocht vanuit het hotel worden aangeboden zullen gratis zijn.’ 

Tussen 31.07 en 13.08 concentreerd wijnand zich volledig op de outdoor-suvival tienerweken. Dat betekend dat er in die periode geen andere activiteiten door hem aangeboden zullen worden. Lees hier meer over de outdoor tienerweken in juli en augustus.

Eten uit de natuur


Wandeling tijdens de tienerweek

Berg beklimmen

Vuur maken zonder lucifers of aansteker

Let op!! In de zomer bieden wij het thema outdoor uiteraard ook aan in de vorm van begeleide wandelingen voor jong en oud. Zeker 3 keer per week rijden wij met onze busjes naar plekken waar je anders misschien wel nooit zou komen! Op onze website staat een artikel over het wandelen in de zomer.

Het antwoord op de vraag in de titel van dit artikel? Ben jij een outdoortyp? Ja dat ben jij! Iedereen die van wandelen, natuur en buiten zijn houdt is een outdoortyp. Daarvoor hoef je niet heel fit of stoer te zijn. Genieten van het buiten zijn is genoeg! Meer informatie over het programma  a.s zomer vind je op onze website.

16.07 – 30.07
Heb je kinderen die graag wandelen maar niet elke dag? Dat komt goed uit want  tijdens bovengenoemde weken nemen wij èèn dag per week de kinderen onder onze hoede. Op die dag kan jij lekker wandelen en wij zorgen voor een leuk programma voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Zwemmen, vuur maken, worstjes bakken en lol trappen staan zeker op het programma! Deelname is gratis. Hier kan je meer lezen over het programma in juli.


Wandelen met kinderen

De Caumasee op 30 minuten rijden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten