vrijdag 26 augustus 2016

Wandeling naar Scardanal


Terugblik op een van de laatste wandelingen in oktober 2015. De dag waarop we niet precies wisten wat ons te wachten stond.

Een nieuwe wandeling in ons wandelprogramma. De zon laat zich volop zien en kleurt de bomen goudbruin. De sfeer in de groep beloofd ons een fijne dag. Ook onze hoteloma’s lopen een stukje mee met Frank, die na het pauze moment zal teruglopen naar het busje en de groep tegemoet zal rijden.  De oma’s lopen al kletsend met de groep door, waardoor ze niet merken dat al meer als de helft van de wandeling er op zit. Onder een overhangende rotswand heeft Frank intussen een een vuurtje gemaakt en even later staat iedereen te genieten van een heerlijk zelf gebraden worstje. Ook aan de vegetariers is gedacht. Voor hen is er een gegrilde maiskolf met knoflookboter. Heerlijk!!

Tegen het eind van de wandeling komen we uit op een asfalt weggetje. Hier kan eenieder de keuze maken om te stoppen en te wachten op Frank met het busje, of verder te lopen over de slingerende weg tussen de bomen met hier en daar de zon die door de bladeren heen schijnt.


Indrukwekkend uitzicht op Flims

Gouden herfst kleuren
Twee seizoenen, mooie contrasten
Wandelen over oude handelsroutes  
Tijd voor een picknick 
Na de lunch weer lekker verder 
We komen uit op Alp Scardanal
Wandelen met een fijne sfeer
We zijn er bijna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten