donderdag 25 juni 2015

De rugzak van Marijke

Het eerste deel van de serie gaat over de rugzak van Marijke. Marijke is eerder bij ons op vakantie geweest en komt het liefst als Kees Boele er is. Op de foto`s zie je dat de rugzak in ieder geval al twee flinke tochten gemaakt heeft. Tijdens de eerste wandeling werd één van de vragen al snel beantwoord.

Hoe zijn jij en je rugzak hier terecht gekomen? Via een gouden tip van een vriendin.

Hoelang zijn jij en je rugzak al samen? Ruim 11 jaar.

Wat heb je weleens heel erg gemist in de rugzak? Kees Boele in zakformaat. Kijk maar op natuurpresentaties en je begrijpt waarom.

Wat zit er tijdens je wandeling in de rugzak? Eten, heel veel eten :) en water.

Op welke reizen heeft jouw rugzak je al mogen begeleiden? Wandelreizen in Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland, Frankrijk.

Is er een plek waar jij en je rugzak graag nog eens naartoe zou willen gaan? Ik ben in Tschiertschen nog niet uitgekeken en in de toekomst Engadin? Wie weet wat er nog op mijn pad komt.

Tijdens welke wandeling en wanneer zijn onderstaande foto`s gemaakt? De eerste foto is tijdens een prachtige sneeuwtocht naar het Hochwang (2530m) gemaakt. De tweede foto is gister in het Nationalpark Beverin gemaakt. De foto van mijn rugzak is op de Carnusapas (2605m) gemaakt. De laatste foto is september 2013 gemaakt op de Ochsenalp.

Hochwang

Nationalpark Beverin


Carnusapas

Met Kees over de Ochsenalp
Nieuwsgierig naar Kees? Bekijk dan hier in welke weken Kees dit jaar je begeleid bij zijn tochten.


1 opmerking:

  1. Geweldig leuk om deze rugzak af en toe te mogen vergezellen, te vullen met herinneringen maar ook om te luisteren naar verhalen die verborgen zitten tussen het steengruis op de bodem.

    BeantwoordenVerwijderen