zondag 10 mei 2015

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelvakantie van 18 tot 27 mei 

9 overnachtingen inclusief volpension
Op kamer met badkamer (bij beschikbaarheid)
Geen toeslag 1-p kamer 

De extra`s als je boekt voor deze periode:

Wandeling en picknick bij de Rheinschlucht: Prachtige wandeling met uitzichten over een uniek landschap dat de laatste 12000 jaar door het meanderen van de Rijn is ontstaan. Onderweg vertellen wij over het het onstaan van deze “canyon” en bezoeken daarna nog de “parel van Graubünden”.

Bernina Express: Èèn van de mooiste manieren om de alpen te ontdekken is reizen met de trein. De Bernina Express verbind het noorden (Chur) met het zuiden (Tirano,Italie) en klimt moeiteloos naar grote hoogten. De 55 tunnels en 196 bruggen zijn onderdeel van het Unesco Werelderfgoed.

Burchten en Kastelen in het Domleschg: In geen ander gebied in Zwitserland bevinden zich zoveel burchten en kastelen als in het Domleschg (bij Thusis). OP een mooie dag wandelen en rijden wij door een vruchtbaar en bloemrijk landschap van kasteel naar kasteel. Onderweg hoor je meer over de geschiedenis. In èèn van de kastelen worden wij ontvangen met koffie en gebak.

Dorfsführung met als afsluiting Kaffee und Kuchen: Georg Jäger is de voorzitter van de vereniging Pro Tschiertschen en weet alles over het dorp, haar geschiedenis en de inwoners. Tijdens een gemoedelijke ''Spaziergang'' vertelt hij ter plekke over het Tschiertschen van vroeger en het Tschiertschen van nu. Waarom is het hout van de huizen zo zwart? Hoe leefden de boeren vroeger en wat betekende de winter voor hen? Hoe wordt de jacht gecontroleerd en wat zijn echte dorpstradities? Allemaal vragen die hij kan beantwoorden. Als afsluiting ''Kaffee und Kuchen'' in Café Engi.

Lastminute wandelvakantie van 18 tot 27 mei € 690,- p.p.*
*Inclusief extra`s
Reserveer via ons een busretour voor slechts € 175,- p.p.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten